τα ΜΙΚΡΑ ενθυμήματα..
    
Αφιέρωμα στον Παναγιώτη Κακαρέλη
Click to download the main image download main image Click to download the main image

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Πριν δέκα χρόνια ρίξαμε δυο τάβλες στο.. νερό, τους δώσαμε το όνομα της "LAND of GODS" και από τότε... ταξιδεύουμε! Στην βαρκούλα μας αυτή, όλο αυτό το διάστημα, μπήκαν και βγήκαν περίπου τις 900 χιλιάδες και άλλοι συνταξιδιώτες και αυτό ήταν που έκανε και κάνει το ταξίδι μας καλύτερο και πιο εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα στον ίδιο καιρό έχουμε πάρει περί τις 3.000 χιλ. μηνύματα και χαιρετισμούς από γνωστούς και άγνωστους φίλους της Ιστοσελίδας όπου μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Η μεγάλη μας έκπληξη ήταν η διαπίστωσης πως το 40 - 45% από τους συνταξιδιώτες μας, είναι μαθητές σχολείων και φοιτητές πανεπιστημίων και πως στην σχολική περίοδο οι επισκέψεις της ιστοσελίδας φτάνουν και τους 500 την ήμερα..
τα δεκάΧρονα της LAND of GODS

της γαλανής..

"Τρώνε
από εμάς και
μένει και μαγιά".
Γ. Μακρυγιάννης
λα να δεις...
ηλεκτρονικό περιοδικό
Λογοτεχνίας και πολιτισμού


τ' Αϊ μετανάστη


Ελληνική

Λογοτεχνία

στο διαΔίκτυο
    ...Να ξέρεις ακόμα
    και τούτο: Σε ότι έγραφα
      και γράφω ο παραλήπτης μου ήσουν και είσαι εσύ!
         Γιατί ήσουν και είσαι το σπίτι μου μαζί και η Aρχή..
           ..«Να μου το θυμάσαι και πάντα καλά μου νάσαι !»..

the LAND of GODS
Επιμέλεια του Κώστα Δουρίδα
Οκτώβριο
του 1996
Μάιο 2010
δύο εκατομμύρια
επισκέψεις..
«"Τη γλώσσα, μου έδωσαν ελληνική. το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου. Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου». Οδυσσέας Ελύτης ΑΞΙΟΝ ...
Πριν δέκαπέντε χρόνια ρίξαμε δυο τάβλες
στο.. νερό, τους δώσαμε το όνομα της
"LAND of GODS" και από τότε...
ταξιδεύουμε μαζί σας!!!
ΚΑΙ είναι επίσης συγκινητικό το γεγονός καθώς βλέπει κανείς πως δάσκαλοι και καθηγητές πλοηγούν και αυτοί την "LAND of GODS" στις δικές τους Ιστοσελίδες και έτσι κάνουν πιο εύκολη την πρόσβασή της στους νέους βλαστούς της μάθησης... Στην Ιστοσελίδα μας όπως είναι γνωστό, φιλοξενούμε κείμενα από συγγραφείς και ποιητές, Όπως: τον Νίκο Καζαντζάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Νικηφόρο Βρεττάκο, Βάρναλη και τόσους άλλους μαζί και πολλές δεκάδες νέους συγγραφείς και ποιητές απ' την πατρίδα και όλο τον κόσμο καθώς προβάλουν (χωρίς καμιά προσωπική τους επιβάρυνση) αποσπάσματα από το έργο τους στην ιστοσελίδα μας. Θα χαρούμε λοιπόν να ακούσουμε και από εσάς τα δικά σας λογοτεχνικά ή και άλλα πολιτισμικά ενδιαφέροντα που έχετε.. ΚΑΙ εάν σας ενδιαφέρει το ταξίδι μας στείλτε μας με το εμαιλ τα δικά σας κείμενα (εάν είστε συγγραφέας ποιητής και θέλετε να δημοσιευτούν στην LAND of GODS) ή στείλτε τις προτάσεις σας για νέες ιδέες στην ιστοσελίδα μας ή ακόμη στείλτε μας...έναν απλό χαιρετισμό!. Να είστε καλά!! κδ.